• Laman

  • Kategori

  • Arkib

  • RSS Feed

  • Advertisements

ZAM ZAM alaaa ka ZAM……

Oleh TarakNama@gmail.com

 KUALA LUMPUR: Stesen televisyen satelit antarabangsa, Al Jazeera, diminta tidak mengelirukan masyarakat antarabangsa dengan laporan berat sebelah mengenai perhimpunan haram di ibu negara pada Sabtu lepas.

selengkapnya

TarakNama : Heh heh heh……cepat cepat counter attack balik..nanti tak pasal2 next election si khairy pancong terus posisi koo nie…itu laa ALLAH maha kaya…tak selalu ko akan berjaya memusingnya…kini dah kena ket batang idung ko sendiri…nasib lee buat ko Zainuddin Maidin yang bergigi kuning .. oii.. malas nak ulas koo org pikiaq sendiri lee…tengok aje ulasan sahabat lain pon dah cukup rasanya………..

Web TV: Temubual telefon Al-Jazeera dengan Zainuddin Maidin

Oleh Wartawan KLpos.com

Web TV
VIDEO temubual telefon secara langsung dengan Menteri Penerangan Malaysia, oleh stesen televisyen kabel Al-Jazeera. Zainuddin b…


Zainuddin Maidin bila berdepan dengan wartawan dengan Al Jazeera mengenai isu Perhimpunan Bersih, gagal bukan sahaja menjawab dengan baik malah menunjukkan betapa Menteri Penerangan Malaysia itu perlu diganti dengan Menteri yang lebih jitu dalam berhadapan dengan wartawan.

Sikap menuduh dan bercakap “seperti keling karam” ( pepatah untuk menguatkan kenyataan) apabila di soal oleh wartawan Al Jazeera amat memalukan kita rakyat Malaysia. Sepatutnya Zainuddin Maidin perlu ditegur kerana gagal menunjukkan sikap seorang Menteri yang berwibawa, intelektual dan tidak melatah.

Kenyataan Zainuddin Maidin hanya menampakkan beliau begitu emosional sehingga tidak menampakkan ciri-ciri beliau seorang Menteri. Mungkin tidak keterlaluan sekiranya kita mengatakan bahawa Menteri seperti ini perlu diganti dari terus memalukan Malaysia.

Beliau nampak tidak mempunyai jawapan kepada soalan Al Jazerra dan jawapan yang diberikan hanya untuk memburuk tetapi tidak mahu memberi justifikasi mengenai perhimpunan Bersih yang menuntut pilihan raya yang adil, bukan untuk menuntut diadakan pilihan raya.

Mungkin sudah sampai ketika mereka dalam UMNO menegur Zainuddin Maidin dan MUNGKIN SAMPAI MASA ZAINUDDIN MAIDIN digugurkan dari menjawat jawatan Menteri Penerangan.

petikan UMNO-Reform.com

ZAM ZAM alaaa ka ZAM……
TarakNama@gmail.com
Http://TarakNama.tblog.com
http://TarakNamaV2.wordpress.com

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: