Timbalan KPN Yang baru.. Polis Barua di Ijok !!!

Oleh Reformis Melayu

aSiapakah Timbalan Ketua Polis yang baru dilantik? Ismail Omar,bekas ketua Polis Selangor yang kejam tetapi tidak cukup gigi bersedia menjadi barua kepada Umno,kalau tidak bagaimana Musa Hassan pantas mengatur strategi membawa masuk Ismail Omar ke jabatan bukit Aman untuk bersiap sedia diatur untuk dilantik menjadi Timbalan Ketua Polis Negara, sebelum datuk Ramli Yusuf disingkirkan.

Tepat 2 minggu selepas tugas Datuk Ramli digantung kerana kononnya kes harta 27juta nya, maka timbalan ketua polis negara, Tan sri Najib abdul Aziz pun bersara wajib.jawatan yang sepatutnya diisi oleh Datuk Ramli tetapi akibat konspirasi Musa Hassan, Datuk Ramli digantung tepat pada waktunya, kalau hakim diatur oleh VK Lingam kali ini Barisan Polis diatur oleh gangster yang dikenali sebagai Goh Chen poh.kini lengkaplah sudah barisan kepimpinan Polis dibarisi mereka yang rapat dan mendapat restu dari penjenayah. maka bersiap sedialah rakyat Malaysia !! anda dalam bahaya. kini polis dikuasai oleh barisan penjenayah.

Siapa masih ingat bagaimana bekas ketua Polis Selangor yang tidak cukup gigi ini menyalahgunakan kuasa sewaktu pilihanraya di Ijok, dia terang terang digunakan Umno apabila mencipta Rekod mengerah Fru, Polis menghalang kempen Pembangkang. didalam pilihanraya Ijok juga dia bertanggung jawab mengerah semua jentera polis termasuk Polis berkuda menghalang ceramah kononya tanpa permit, tiba tiba sahaja di Ijok Ismail Omar yang mukanya seiras muka pengerusi Spr mencipta undang undang baru SPR. berkempen kena pakai permit. Ismail Omar walaupun berkelulusan sama seperti Datuk Ramli Yusuf iaitu Undang undang dari Universiti UIA,tetapi tidak punyai prinsip. dia sering dipergunakan oleh pelaku Rasuah terutama Khir Toyo pada ketika itu. malah polis Selangor dibawah dia jugalah Polis digunakan untuk menghalau orang melayu setinggan secara kejam dari tanah mereka. pada waktu itu juga Polis pernah membuat aduan palsu menuduh Tian Chua atas cubaan membunuh Polis apabila dikataka tian cua cuba melanggar mereka dengan kereta. anda masih ingat kes tersebut? agaknya mungkin jasanya di Ijok kini dia pantas diatur menjadi Timbalan Ketua Polis, seperti gurunya juga Musa Hassan mendapat kenaikan pangkat setelah berjaya melakukan kekejaman dan fitnah keatas Anwar.

Selepas ini andai kita berhimpun sekali lagi, jangan harap anda akan dilayan dengan lebih baik kerana Timbalan Ketua Polis kesayangan Musa Hassan ini amat kejam sikapnya walaupun tidak cukup gigi. anda boleh lihat sendiri bagaimana setelah di menjawat jawatan Timbalan Ketua Polis, Mahkamah digunakan untuk menghalang perhimpunan Hindraf. Ismail Omar ini lebih licik dan kejam tingkah lakuya. lihatlah bagaimana dia memanipulasikan undang undang di Ijok.apakah Ismail Omar akan ditugaskan Umno untuk Operasi lalang seterusnya? tungggu….

“Kalau takut dengan risiko usah bicara soal perjuangan”

AYUH LAWAN AGENDA JAHAT UMNO!!
AWAN TETAP LAWAN

Reformis Muda

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: